Quantcast
Viewing all articles
Browse latest Browse all 59

Gouden Eeuw Route

Gouden Eeuw Route

Gouden Eeuw

Fietsen langs alle hoogtepunten uit de Gouden Eeuw!
Via Delft, Midden-Delfland en Maassluis fiets je langs talloze monumentale gebouwen en belangrijke plekken. De Gouden Eeuw was een bloeiperiode voor de economie, kunst en wetenschap en laat een rijke geschiedenis na.

Image may be NSFW.
Clik here to view.
Gouden Eeuw Route

Hoek van Zuid-Holland

De Hoek van Zuid-Holland wordt gevormd door Westland, Hoek van Zuid-Holland, Maassluis, Midden-Delfland en Delft. Het gebied biedt een gevarieerde ervaring voor fiets- en wandeltochten, van zee en duinen, glazen kassen, de Nieuwe Waterweg, polderlandschap en oud-Hollandse binnensteden. Ga hier lekker op pad en maak kennis met alles wat de Hoek van Zuid-Holland te bieden heeft.

Dijkmolen

De Dijkmolen is een poldermolen in Maasland (gemeente Midden-Delfland). De molen ligt aan de Molenweg net buiten het dorp, voor de korenmolen De Drie Lelies. De Dijkmolen is in 1718 gebouwd, ter vervanging van een eerdere molen, voor de bemaling van de Ommedijkse Polder (later Dijkpolder genoemd).
Bron: Wikipedia

De Oostpoort

De Oostpoort is de enig overgebleven stadspoort van de stad Delft, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De poort werd rond 1400 gebouwd, de torens werden in de 16e eeuw verhoogd.

De Oostpoort bestaat uit een landpoort en een waterpoort die met elkaar zijn verbonden door resten van een stadsmuur. De naastgelegen Oostpoort brug dateert uit 1514 en is net als de poort zelf ook een rijksmonument.

Image may be NSFW.
Clik here to view.

Meer Foto’s op / More Photos on: Flickr500pxInstagram …

Image may be NSFW.
Clik here to view.
Image may be NSFW.
Clik here to view.

TIP!

Je kunt na vergroten ook bladeren met de pijltjes toetsen.
You can also scroll with the arrow keys after enlargement.

Gouden Eeuw Route Gouden Eeuw Route Gouden Eeuw Route

The post Gouden Eeuw Route appeared first on BraCom.Fotografie.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 59